Hard Face

Най-здравите съдове за готвене, за най-трудните предизвикателства.

Hard Face

Най-здравите съдове за готвене, за най-трудните предизвикателства.

Hard Face – За усилена работа в кухнята

Fiskars Hard Face е създаден, за да издържи и най-трудните предизвикателства. Изработени във фабриката на Fiskars Sorsakoski във Финландия, широкият асортимент включва продукти, които ще ви накарат да успеете във всички задачи по готвене. Гамата предлага ефективно отопление и равномерно разпределение на топлината на всички котлони и доказано се разбира добре със съдомиялната машина. Hardtec Superior покритието на алуминиеви тигани и тенджери има изключителни свойства, които не се променят и при интензивно ползване. Фамилията Hard Face вече включва продукти от висококачествена неръждаема стомана, перфектни за варене и готвене на водна баня.

Hard Face – За усилена работа в кухнята

Новите Hard Face продукти от неръждаема стомана

Сега, наградената Hard Face селекция е разширена с гама от висококачествени продукти от неръждаема стомана. Тенджерите нямат покритие, което ги прави дълготрайни и перфектни варене и готвене на водна баня. Високите, закръглени ръбове на тенджерата допълнително повишават годността за кипене. В допълнение към изцяло стоманените продукти, гамата включва продукти за пържене и сотиране, които са завършени с дълготрайно покритие Hardtec Superior.

Новите Hard Face продукти от неръждаема стомана

Опитайте с най-здравото покритие

Незалепващото Hardtec Superior покритие издържа и на най-интензивната ежедневна употреба. И като допълнение...подходящо за миялни машини.

Изпробвайте най-добрата тенджера

Hard Face e най-интелигентната тенджера на пазара. Капакът със силиконов край е безшумен, не се надрасква и е лесен за работа. Двете различни страни на капака са направени за лесно изливане, а силиконовите нотки предотвратяват залепването на капака към кухненския плот.

Притежавайте широкия асортимент

В допълнение към изключителната трайност, Hard Face има уникален и модерен дизайн. Нашият широк асортимент гарантира, че ще намерите идеалния продукт за всички задачи по готвене.

Предизвикателството #ChooseToughness

Някога опитвали ли сте да сготвите ястие с продукти, които сами сте набрали в планината, или сте опитвали да приготвите традиционно месно ястие без да използвате месо? Това са сред четирите предизвикателства, представяни през четири седмици в конкурса #ChooseToughness!

Дванадесет Скандинавски food блогъри, четирима от една и съща държава, вече приеха предизвикателството. За да направим задачата малко по-лесна, блогърите ще бъдат оборудвани с възможно най-здравите тенджери и тигани Hard Face.

Гласувайте за блогъра, който смятате, че се е справил най-добре в предизвикателство в нашата Facebook страница и предизвикайте себе си и вашите приятели за присъединяване!

Последвайте предизвикателството и споделяйте начинанията си, използвайки хаштаг #ChooseToughness

Follow the challenge and share your endeavours using the hashtag #ChooseToughness

Седмица 1: Предизвикателство сред природата

Пригответе ястие, за което сте събрали най-малко три продукта в природата.

Участващи food блогъри:

Maria / aichasmat.no

Anders / ikoketmedanders.se

Nadia / foodfanatic.dk

Week 2: Традиционно предизвикателство

Пригответе традиционно за вашата страна месно ястие, но без да използвате месо.

Участващи food блогъри:

Mari / vegetarbloggen.no

Maria / allthingsgreen.nu

Maria / vanloseblues.dk

Седмица 3: Веган предизвикателство

Сгответе съвършено веган ястие за най-месоядният си приятел.

Участващи food блогъри:

Ina / matpaabordet.no

Agnes / cashew-kitchen.com

Louisa / louisalorang.dk

Седмица 4: Местно предизвикателство

Пригответе ястие, използвайки само продукти, които са произведени на не повече от 100 км от дома ви.

Участващи food блогъри:

Silje / spoon.no

Diana / bydiadonna.femina.se

Ann-Christine / valdemarsro.dk

Как приключи?

Как различните държави и food блогъри преминаха през четирите предизвикателства? Разгледайте вкусните им резултати като кликнете върху флаговете по-долу.